MotiMedia

TUDÁSTÁR

Légy tagja egy fantasztikus közösségnek és élvezd a több száz értékes videótartalmat!

Az életben vannak hullámhegyek és hullámvölgyek. Ne az legyen a cél, hogy ezt a hullámzást megszüntessük, hanem az, hogy tanuljunk meg a lehető legjobban reagálni a kihívásokkal teli időszakokra, és hozzuk ki a maximumot azokból az időszakokból, amikor jól mennek a dolgok.

Két út áll ilyenkor az ember előtt:

1.

Beleengedi magát a sajnálkozásba, panaszkodásba, és hagyja, hogy az általánosan negatív közhangulat eluralkodjon rajta is. Vagy…

curved-up-arrow-2

Elfogadja, ami van, és megpróbál minél többet kihozni belőle, lehetőleg a pozitív és jó dolgokra koncentrálva.

curved-up-arrow-

2.

Rád melyik a jellemző?

Mit tehetsz, ha éppen nehézségekkel kell szembenézned?

Engedd el a múltat!

Ha éppen nem ideálisak a körülményeid, vagy úgy érzed, hogy “negatív spirálba” kerültél, a panaszkodás, és a negatív hírek napi követése biztosan nem fog segíteni. Ne sajnálkozz azon, hogy mi volt korábban, koncentrálj arra, hogyan jöhetsz ki győztesen az adott szituációból!

Hozd ki a legtöbbet a jelenből!

Használd ki az idődet arra, hogy fejleszd magad, és végre azokra a hosszú távú céljaidra fókuszálj, amiket eddig esetleg toltál magad előtt. Ha ilyenkor arra vársz, hogy majd egy csapásra minden ugyanolyan lesz, mint régen, akkor tévedsz. Nincs stagnálás: Vagy hátrafelé, vagy előrefelé fejlődsz!

Indulj előnyből a jövőben!

Használd úgy a felületet, mint egy “receptkönyvet”! Bármikor, bármelyik területen is legyen szükséged motivációra vagy hasznos információra, itt megtalálhatod a receptjét.

Hogyan csináld?

Hatalmas pozitív izgatottsággal jelentjük most be neked, hogy elindult a MotiMedia, ahol mind a három fent említett eszközt megkapod!

A MotiMedia felületén,
és a Tudástár csomagunkban:

Webinárium tartalmak a MotiMedian

Már külön is megvásárolható online előadások, melyek a Tudástár részeként még jobban megérik! 4.970 Ft/db, vagy 100+ videó együtt 4.970 Ft/hó.

Mi is pontosan a MotiMedia
Tudástár csomag?

A MotiMedia egy zárt, online felület, ahol jellemfejlesztő, önbecsülés növelő és különböző személyiségfejlesztő videós anyagokat találhatsz meg strukturált, rendszerezett formában. Az élet legkülönfélébb területeit érintjük bennük, mint pl. kapcsolatok, karrier, pénzügyek, önbizalom, önbecsülés, szokások kialakítása.

Úgy képzeld el, mint egy pozitív, önfejlesztő videótárat, ahol már most több mint 2.000 percnyi hasznos videós anyag elérhető, és ahova folyamatosan, minden hónapban további exkluzív tartalmak kerülnek fel az élet különböző területeiről.

A MotiMedia gyakorlatilag olyan, mint a Netflix a filmezésre, csak ez önfejlesztésre!

Benne nem filmeket, hanem önfejlesztő anyagokat találsz. Használd rendszeresen, hónapról hónapra, és magasabb minőségbe emelkedhet az életed! Többnyire rövidebb videókat tartalmaz. Ezen videók egy részével a közösségi felületeken is találkozhattál már, de több olyan videót is megtalálhatsz itt, melyeket sehol máshol nem teszünk közzé.

A MotiMedia felülete segítséget nyújt abban, hogy az évek alatt közzétett, továbbá a legfrissebb videókat egy helyen, akár témára szűrve megtalálhasd. Ráadásul a jövőben a legtöbb tartalmunkat már csak itt találhatod meg teljes egészében, illetve rengeteg szakértői- és különféle rendezvényvideókkal is itt fogsz találkozni

Csatlakozz te is a tagok közé!

A MotiMedia havi tagsági díja teljes áron 9.900 Ft / hó.

Folyamatosan bővülő Tudástár tartalmak

ÖNMAGUNKKAL VALÓ
KAPCSOLAT

HIVATÁS

CÉLKITŰZÉS

EMBERI
KAPCSOLATAINK

TÜRELEM

PÉNZÜGYEK

ÚJ TÉMAKÖR

A nyitás óta megjelent extra tartalmak

2 dolog miatt adunk most ilyen hatalmas kedvezményt és ajándékokat a MotiMedia
Tudástár csomagunkkal:

Ezekkel a kedvezményekkel és ajándékokkal szeretnénk megköszönni a bizalmad, hogy itt vagy velünk.

Úgy gondoltuk, hogy mindenképpen egy olyan árat akarunk adni, ami mindenki számára megfizethető, hiszen fontosnak tartjuk, hogy minél több ember szakítson időt az önfejlesztésére is.
Most még inkább szükségünk van a “mentális táplálékokra és vitaminokra”, és erre tökéletes a MotiMedia Tudástár felülete.

1.

2.

Összefoglalva, hogy mit kapsz a MotiMedia Tudástár csomagunkkal, és miért érdemes most csatlakoznod:

Megrendelés

Éves MotiMedia tagság

Évente megújuló bankkártyás fizetés

150.770 Ft értékű tagságot és ajándékokat kapsz

83% kedvezménnyel!

39.760 Ft/év!

Havidíjas MotiMedia tagság

Havonta megújuló bankkártyás fizetés

50% kedvezménnyel!

9900 Ft / hó

4970 Ft / hó

Előfizetésed bármikor könnyedén, egy kattintással lemondhatod.

Vásárold meg
a havi / éves tagságod

Kattints a “Megrendelem” gombra, majd véglegesítsd megrendelésedet az adataid megadásával

Fizetés után azonnal elküldjük a hozzáférésed

E-mailben küldjük az információkat, amivel azonnal be tudsz lépni az online felületre

Nézd meg a videókat és érd el a kitűzött céljaidat

Gratulálunk, ezzel már meg is tetted az első lépést, hogy egy nagyot fejlődj a kiválasztott területen

Ha maradt még kérdésed...

Amennyiben nem találsz valamilyen információt, a lenti gombra kattintva fusd át a gyakran ismételt kérdéseket. Itt összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat a MotiMedia önfejlesztő videó kurzusairól. Nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kérdéseidre, vagy keress minket bizalommal az ugyfelszolgalat@motimedia.hu e-mail címen!

Ha maradt még kérdésed...

Amennyiben nem találsz valamilyen információt, fusd át az alábbi részt. Itt összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat a MotiMedia önfejlesztő videó kurzusairól. Nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kérdéseidre, vagy keress minket bizalommal az ugyfelszolgalat@motimedia.hu e-mail címen!

1.) Kurzusokkal kapcsolatos kérdések

Az egyéni készségek és a kreativitás fejleszthető – bárkinél! Így az önfejlesztő videós tananyagokat mindenkinek jó szívvel ajánljuk. Rengeteg hasznos felismerést fogsz kapni a videós tanfolyamon haladva a jövőddel, jeleneddel, múltaddal kapcsolatban. Minden korosztálynak javasoljuk az online tanfolyamok elvégzését, aki nyitott erre a tudásra. Az életben mindenki megérdemli, hogy a célok kitűzése és elérése által boldog legyen. A kurzusok megtekintését 14 éves kor alatt szülői felügyelettel és beleegyezéssel ajánljuk!

A “Tagsági tartalmak” között folyamatosan elérhető egy tematizált videótár, mely többnyire rövidebb videókat tartalmaz. Ezen videók egy részével a közösségi felületeken is találkozhattál már, de több olyan videót is megtalálhatsz itt, melyeket sehol máshol nem teszünk közzé. A motimedia.hu felülete segítséget nyújt abban, hogy az évek alatt közzétett és a legfrissebb videókat egy helyen, akár témára szűrve megtalálhasd. A “Tagsági tartalmak” megtekinthetősége időkorláthoz kötött. Az időkorlát azt jelenti, hogy a “Tagsági tartalmak” alatt található videótárat csak addig tudod megtekinteni, amíg él az előfizetésed.

A “Kurzusok” között olyan értékes tananyagokat találhatsz, melyek gyakorlatias és sokkal alaposabb tudásanyaggal láthatnak el. A legtöbb itt található tartalomhoz munkafüzetet is találhatsz. Nagy értékű tréning felvételek, hosszabb előadás anyagok segítenek a gyakorlatba is átültetni az általad vágyott változtatásokat.

A “Kurzusok” alatt megvásárolt tartalmakat egyszeri díjon érheted el és azok hozzáférése örökéletű.

Kereséskor a legördülő menüben tudod kiválasztani, hogy mely kategóriákban szeretnél keresni. A “tagsági tartalmak” az előfizetéshez tartoznak, a “kurzusok” pedig külön megvásárolható tréningek/előadások. A további felajánlott kategóriák segítik a keresést: célok, emberi kapcsolatok, hivatás, időgazdálkodás, pénzügyek, önbecsülés, önbizalom, pénzügyek, motiváció, kitartás, önfegyelem, egyéb. De ezen kívül a jobb oldalon lévő szabadszavas keresőt is bátran használhatod.

Amint sikeresen megrendelted és kiegyenlítetted az általad választott kurzus díját, néhány percen belül megtalálhatod felhasználói fiókodban a tananyaghoz tartozó videókat.
Időponthoz kötött, élő közvetítés esetén ugyanúgy be tudsz lépni a felületre, de értelemszerűen a közvetítés anyagát a kitűzött kezdés időpontjától tudod megtekinteni. A videókat, vagy a közvetítések oldalát a fiókodba bejelentkezve a felső menüsorban a “Tananyagaim” menüpont alatt találhatod majd.

A megvásárolt kurzusok elérhetősége korlátlanul rendelkezésedre áll a fiókodban. A tagsági (előfizetéses) tartalmak az aktuális havidíj megfizetésével érhetők el.

Több kurzusnál találkozhatsz már a sima pdf munkafüzet mellett úgynevezett “interaktív” munkafüzettel. 

A normál munkafüzetet azoknak ajánljuk, akik szeretik kinyomtatni és papír alapon kitölteni az egyes feladatokat.

Az interaktív munkafüzet első ránézésre ugyanolyan, mint a normál, azonban a pdf olvasóban megnyitás után számítógépről kitölthetőek a sorai és elmenthető a beleírt tartalommal együtt. (Javasolt pdf olvasó: Adobe Reader. Ingyenes letöltés ITT.)

Fontos! Ha szeretnéd elmenteni a munkafüzetbe írt válaszokat, akkor a munkafüzetet beleírás előtt a számítógépedre letöltött pdf olvasó programmal nyisd meg és semmiképp ne böngésző ablakból használd!
(Chrome böngésző sok esetben alapértelmezetten megnyitja a pdf fájlokat rákattintás után, ha a böngésző letöltési sávjából kattintunk rá, vagy ha nincs még telepített pdf olvasó az eszközünkön.)

2.) Felhasználói fiókkal kapcsolatos kérdések

Bejelentkezni a felhasználói fiókodba a motimedia.hu oldalon tudsz, az e-mail címed és első vásárlásod alkalmával megadott jelszó segítségével.

Az adataidat a “Felhasználói fiókon” belül tudod megváltoztatni. A bal oldali sáv “Fiókadatok” pontjában a következőket tudod módosítani: név, e-mail, jelszó, adószám. A “Címek” menüpontban az alábbiakat változtathatod meg: számlázási és szállítási cím.

Erre kétféle lehetőség van: 

1.) Bejelentkezés előtt a jelszavad megváltoztatásához kérjük, kattints az “Elfelejtett jelszó” szövegre a bejelentkezés gomb alatt. Ebben az esetben kapsz egy e-mail üzenetet, ahol lehetőséged van új jelszó megadására.

2.) Bejelentkezés után a “Felhasználói fiókom” menüre kattintva, majd az oldalsó menüben a “Fiókadatok” fülre kattintva is tudsz jelszót változtatni és alapadataidat módosítani.

Ebben az esetben kérjük, ellenőrizd, hogy a megadott e-mail címed pontosan került-e beírásra, és biztosan nem került be elé vagy mögé egy plusz szóköz.
Kérjük, hogy karakterenként is ellenőrizd a beírt felhasználóneved (e-mail címed). Abban az esetben, ha egy, a böngésződ által korábban megjegyzett opciót választasz ki ennek beírásakor, sajnos gyakran előfordul, hogy egy korábban hibásan megadott (elgépelt) lehetőséget kínál fel.
Amennyiben az e-mail címeddel minden a legnagyobb rendben, úgy kérjük, hogy a jelszavad beírásakor ellenőrizd, hogy a kis- és nagybetűket is megfelelően adtad-e meg! Ha ezt követően sem enged be a felület, szükség esetén kattints az “Elfelejtett jelszó” szövegre a bejelentkezés gomb alatt, ebben az esetben kapsz egy e-mail üzenetet, ahol lehetőséged van új jelszó megadására.
Ha ezt követően sem sikerül belépned, akkor kérjük írj az ugyfelszolgalat@motimedia.hu e-mail címre.

3.) Fizetéssel kapcsolatos kérdések

Annak érdekében, hogy a tartalmakat a rendelést követően pár percen belül láthasd, csak azonnali fizetési lehetőségeket tettünk elérhetővé: Online Bankkártyás fizetés, Ismétlődő fizetés és PayPal. Fontos tudnod, hogy a PayPal fizetési mód használata jelenleg szünetel.
Hagyományos átutalásra vagy készpénzes befizetésre sajnos legjobb szándékunk mellett sem tudunk lehetőséget biztosítani. Ezzel kapcsolatos megértésedet köszönjük!

Bővebb információkat a fizetési móddal kapcsolatban a Simple weboldalán találhatsz IDE kattintva!

Igen, a fizetést az OTP Simple biztonságos rendszerén keresztül tudod intézni (tehát hozzánk semmilyen adatod nem jut el, így azokat mi nem is tároljuk). Olyan egyszerű, mintha bankkártyával fizetnél a boltban, csak ez még annál is biztonságosabb.

Alapadataid megadása után átirányítunk az OTP Simple biztonságosan védett fizetési felületére, ahol meg tudod adni a bankkártyádon szereplő adatokat az erre szolgáló mezőkben. A “Fizetés” gombra kattintva azonnal kapsz egy visszajelzést a fizetés sikerességéről és hozzánk is csak ez a visszajelzés érkezik majd meg, ami alapján szinte azonnal elérhetővé válik a megvásárolt tartalom a felhasználói fiókodban.

A Simplepay bankkártyás fizetés használatakor az alábbi kártyatípusokkal fogsz tudni fizetni: 
Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, American Express

Részletes tájékoztatót a bankkártyás fizetés menetéről ITT találhatsz.

Ha ismétlődő bankkártyás fizetést választottál, rendszerünk minden hónapban/évben automatikusan ugyanazon a napon kezdeményezi a havidíj levonását a számládról, amelyik napon először elindítottad az ismétlődő fizetési igényedet, vagy azon a napon, amelyiken a legutóbbi sikeres terhelés történt.
Amennyiben nem sikerül a levonás, úgy azt követően maximum 10 napon keresztül próbálja levonni rendszerünk az összeget. Ha ekkor sem sikerül levonni, akkor a rendszer nem próbálja újra megterhelni a kártyát, így az ismétlődő fizetésed lemondásra kerül.

Amennyiben ez bekövetkezik, MotiMedia tagságodat akkor sem veszíted el, viszont már nem fogod látni a tagsághoz tartozó tartalmakat. A tervezhetőség érdekében – eleget téve kéréseteknek – minden hónapban küldünk majd egy értesítő levelet, a várható terhelést megelőző három nappal.

Bővebb információkat a fizetési móddal kapcsolatban a Simple weboldalán találhatsz IDE kattintva!

A motimedia.hu oldalon, bejelentkezés után, bal oldalon találhatod az “Előfizetéseim” menüpontot. Ott találhatod azokat az előfizetéseket, amelyek rendszeres levonással lettek megvásárolva. A terhelésre vonatkozó megbízást is itt tudod lemondani.

Ez akkor szokott előfordulni, ha időközben lejár a kártya érvényessége. Ebben az esetben az a teendő, hogy a bank által újonnan megküldött kártya adataival megváltoztatod a régi adatokat, és újból elindítod az aktuális tagsági díj kiegyenlítését. Ezt a bejelentkezés után bal oldalon az “Előfizetéseim” menüpontban tudod megtenni.

Igen. Ebben az esetben arra lesz szükség, hogy lemondd a havi tagságodat a felhasználói fiókodon belül, és annak lejártával újra meg fog jelenni az éves előfizetés választásának lehetősége a “Tananyagaim” fül alatt szürke termékként. Kérjük figyelj rá, hogy az újabb előfizetés indításakor valóban az éves csomag kerüljön a kosaradba a “Megrendelem” gombra kattintva.

4.) Ügyfélszolgálat

Kérjük, hogy először ellenőrizd a spam/promóciók mappában, hogy esetlegesen nem került-e oda a levél. Amennyiben ott találod, akkor kérjük állítsd be a küldő e-mail címét a biztonságos helyek közé. Amennyiben oda sem érkezett meg, akkor kérjük, jelezz nekünk az ugyfelszolgalat@motimedia.hu e-mail címre írt leveleddel.

Ez esetben várjuk megkeresésed az ugyfelszolgalat@motimedia.hu e-mail címen. Kérjük, hogy leveledben írd meg nekünk, hogy milyen néven és milyen kurzust vásároltál és biztosan találunk megoldást, hogy mielőbb nézhesd az anyagokat.

Elérhetőségeink:

E-mail cím: ugyfelszolgalat@motimedia.hu 

Telefon: +36 70 881 85 88 >> Kérjük csak a legszükségesebb esetben telefonálj! Ha van rá lehetőséged, akkor kérjük használd az e-mail küldés  lehetőségét. Köszönjük!

Keress minket bizalommal munkanapokon (hétfőtől-péntekig) 10-17 óráig és munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre!